7 MEIDÄN SUOSITTUISTA HENKILÖKOHTAISISTA URHEILUJEN LAHJOISTA

Urheilulahja

1. RAUHAT MUSTA Nahkaa BASEBALL-brodeerattu lompakko

Poikamiehesi tulevat varmasti ihastumaan tällä Rawlingsin mustalla nahkaisella baseball-brodeeratulla lompakolla.Vankka kaksinkertainen taitto on valmistettu joustavasta nahasta ja on hienosti muotoiltu välttämättömyyksien turvaamiseksi. päällekkäiset kortit, kohokuvioitu logo ajattomalla tarjouksella ja 8. korttipaikkaa. Tätä urheilullista tyyliä varten tämä lompakko on korostettu baseball-ompeleella.

2. HENKILÖKOHTAINEN NAHAN GOLF-PISTEKORTTI

Tämä tyylikäs petrolinsininen nahkainen golfkorttikotelo on koristeltu kultaisessa foliossa olevalla golfkeinolla. Se on todella hieno lahja golfin ystäville, erityisesti kuumalla folio kohokuvioidulla monogrammilla, joka tekee siitä erityisen erikoisen heille. Kannessa on silmukka pitämään kynä tai lyijykynä. Voit myös lahjoittaa sen mustaan ​​kirjekuoreen ja lahjakorttiin.

NAHKAINEN GOLF-PISTEKORTTI

3. KAIVETTU LEIKKURI- JA BUKKIRETKE 3 IN 1 DIVOT -TYÖKALU

Hän rakastaa ehdottomasti tätä monitoimityökalua. Tätä 3-in-1-personoitua divottityökalua voidaan käyttää merkitsemään paikan golfissa, pudottamaan suosikkijuomansa ja asettamaan takaisin vyöhön kiinnitetyllä pidikkeellä. Se on yksi lahja, joka ei ole vain tyylikäs ja toimiva, mutta sellainen, johon voidaan kaivertaa nimikirjaimet tai erityinen päivämäärä. Lahja, jonka hän aina osoittaa golfkaverilleen varmasti. Tämä on ehdottomasti yksi lahja, jonka hän muistaa.

4. BASEBALL YETI -KUPPI

Anna hänen kantaa suosikkijuomaansa ja osoittaa rakkautensa baseballiin. Tämä baseball-juoma on sekä ilmaharjattu että käsinmaalattu. Laadukkaita maaleja käytetään varmistamaan, että tuote kestää. Se voi sisältää jopa 20 tai 30oz Tämä on yksi lahja, jota hän käyttää pitkään, ja se voidaan myös räätälöidä ystävän tai läheisten suosikkitiimin logolla.

5. HENKILÖKOHTAINEN MATTA MUSTA DIVOT-TYÖKALU

PERSONALIZED MATTE BLACK DIVOT TOOL

Anna tämä musta metalli golfpallomerkintä yksilöidä hänen nimellään tai nimikirjaimillaan. Tämä lahja sisältää magneettisen golfpallomerkin, tinapohjan, divottityökalun ja golfpallomerkin. Annat hänelle varmasti tämän lahjan kanssa korkealaatuisen mattamusta divotyökalun. A

6. GOLFER-RUMPUT

Haluatko lahjan, joka varmasti tuo hymyn golfin ystäväsi ystävälle tai perheenjäsenelle? Sitten tämä Golfer Tumbler olisi täydellinen lahja hänelle. Se on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja siinä on kaksiseinäinen tyhjiöeristys, jossa on selkeä kansi. Estä vuodot ja antaa juomien pysyä kuumana tai kylmänä 2x muoviastioihin tai lasiin verrattuna. Se on turvallista käyttää, koska se on BPA: ta ja lyijytöntä. Tämä juomalasi on myös jauhemaalattu kestävyyden varmistamiseksi ja sitä on saatavana 12 eri värillä.

7. HENKILÖKOHTAINEN MUSTANahan GOLF DIVOT -KORJAUSTYÖKALU

Tämä on yksi täydellinen lahja golfin ystäville. Tässä yksilöllisessä mustassa nahassa sijaitsevassa golfpallonkorjaustyökalussa on pehmustettu nahkainen kahva terästyökalulla ja siinä on 0,75-lyöty lyöty nikkelihopea, joka voidaan kaivertaa laserilla. Tämä lahja on pakattu tyylikkääseen lahjapakkaukseen, joka on erityisesti tehty hänelle.

Leave a Reply

Your email address will not be published.